Geräte & Zubehör
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
Barbecue Sauce
-
garlic cloves3
-
rapeseed oil20 g
-
tomato passata250 g
-
water120 g
-
white wine vinegar90 g
-
raw cane sugar70 g
-
mustard70 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
chilli powder1 - 1 ½ tsp
-
smoked paprika2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
Pork ribs
-
pork spare rib cut in pieces (3 cm x 10 cm, see tip)700 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)15 g
-
water400 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)600 g
-
salt½ tsp
-
rapeseed oil for frying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1591 mg
Protein
42 g
Kalorien
4148 kJ /
991 kcal
Fett
76 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
20 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cook Mode
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
White Bread
3 Std.
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 Std.
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 Std. 5 Min
Grape and Cava Trifle
4 Std. 30 Min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 Std. 25 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 Std. 25 Min
Sous-vide Sausage Ragù
2 Std. 25 Min
Smoky Pork and Beans
3 Std.