Geräte & Zubehör
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
large eggs4
-
lemon juice2 oz
-
unsalted butter1 oz
-
yellow onions2 oz
-
celery stalks cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
white rice3 ½ oz
-
carrots sliced into rounds (¼ in. thick)3 oz
-
salt to taste½ tsp
-
chicken stock48 oz
-
8 oz rotisserie chicken, shreddedcooked chicken shredded8 oz
-
fresh dill to garnish
-
lemon sliced, to garnish
-
crusty bread to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
948.9 mg
Protein
33.6 g
Kalorien
1997.7 kJ /
477.5 kcal
Fett
20.3 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
7.9 g
Kohlenhydrate
37.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 Std.
Spanish Rice
35 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 Min
Chicken Salad Sandwich
15 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min