Geräte & Zubehör
Pommes Dauphine
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
8 porties
Zutaten
Aardappelpuree
-
water1000 g
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)800 g
-
gezouten boter in blokjes75 g
Soezendeeg
-
water115 g
-
gezouten boter in blokjes25 g
-
zout¼ tl
-
bloem80 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
Bakken
-
eierdooiers medium3
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
1.1 g
Kalorien
244.2 kJ /
58.4 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoff
0.5 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Mediterraanse gebakjes
Keine Bewertungen
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Kip met amandelen
25 Min