Geräte & Zubehör
Gochujang seafood risotto
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
gochujang paste (see tip)10 g
-
sesame oil20 g
-
Parmesan cheese40 g
-
olive oil50 g
-
mascarpone150 g
-
gochujang paste20 g
-
water1350 g
-
salt1 tsp
-
mussels, fresh, cleaned in shells300 g
-
shrimps, raw, medium, peeled150 g
-
fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)150 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
shallot cut in half1
-
risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
white wine50 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds (black)20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1603.2 mg
Protein
35.8 g
Kalorien
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Fett
39.1 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
12.8 g
Kohlenhydrate
77 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion Kitchen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Soba Noodle and Salmon Bowl
30 Min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 Min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 Std. 45 Min
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Nut bolognese
35 Min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 Std.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 Std.