Geräte & Zubehör
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
broccoli florets140 g
-
vegan cream cheese225 g
-
cashew nuts140 g
-
dairy-free milk of choice unsweetened180 g
-
lemon juice15 g
-
nutritional yeast flakes2 Tbsp
-
cornflour1 Tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
garlic powder1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
739 mg
Protein
10.7 g
Kalorien
1125.7 kJ /
269 kcal
Fett
19.4 g
Ballaststoff
2.6 g
Gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dip It or Spread It
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Hemp Milk (Metric)
10min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Chickpea Pancakes
20min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Gluten-free Vegan Lasagne
2h 20min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Turmeric and Coconut Bites
45min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegan Brownies
2h 40min