Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Geroosterde groenten
- 80 g venkelknol, in partjes (1 cm)
- 70 g rode uien, in partjes (1 cm)
- 100 g rode paprika, in blokjes (2 cm)
- 100 g bloemkool, in kleine roosjes
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl zout
- 2 el olijfolie
Pesto
- 20 g Parmezaanse kaas
- 10 g pijnboompitten
- 1 teentje knoflook
- 30 g verse basilicumbladeren
- 20 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1-2 cm) en ingevroren
- 200 g bloem
- 90 g koud water
- ½ tl zout
-
150
g geitenkaas, in 8 gelijke stukken
oder 150 g Camembert, in 8 gelijke stukken - 1 eierdooier, losgeklopt
- 200 g kerstomaten aan de tros
- 10 verse basilicumbladeren (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1737.1 kJ / 415.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Kohlenhydrate
- 23.6 g
- Fett
- 32.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 17.2 g
- Ballaststoff
- 2.1 g
- Natrium
- 645.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Snel brood
1h 15min
Franse brunch
Keine Bewertungen
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Keine Bewertungen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Gegrilde kaas met champignons
Keine Bewertungen
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min
Karamel varkensvlees
45 Min
Chocoladetruffels
2h 45min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h