Kompatible Versionen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 8 stengels verse peterselie, enkel de bladeren
- 600 g uien, in vieren
- 4 teentjes knoflook
- 40 g zonnebloemolie
- 60 g tomatenpuree
- 40 g zoete paprikapoeder
- 2 el gemalen komijn
- 4 el gedroogde marjolein
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 2 tl geraspte citroenschil
- 1400 g vastkokende aardappelen, geschild
- 100 g witte wijn
- 1400 g water
- 4 el groentebouillonpasta
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 2 el koud water
- 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 4 Frankfurter worsten, in plakjes (1 cm)
- 100 g zure room, om af te werken
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Kohlenhydrate
- 45.4 g
- Fett
- 15.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4.7 g
- Ballaststoff
- 7.9 g
- Natrium
- 234.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20 min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 godz. 5 min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Kip tikka masala
1h 10min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Karamel varkensvlees
45min
Toffees
2h
Havermoutpap met vers fruit
15min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min