Geräte & Zubehör
XXL - Pompoensoep
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 50 Min
12 porties
Zutaten
-
verse gember in dunne plakjes gesneden40 g
-
uien gehalveerd200 g
-
knoflookteentje2
-
komijn, gemalen1 ½ el
-
paprika, zoet2 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen2 tl
-
koriander, gemalen2 tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes gesneden60 g
-
pompoen vlees1200 g
-
water1000 g
-
400 g waterwitte wijn400 g
-
tomatenpuree (optional)60 g
-
4 groentebouillonblokjesgroentebouillonpasta4 volle tl
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen1 tl
-
lente-uitjes5
-
room, elk type (van koemelk)400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
218 mg
Protein
3 g
Kalorien
943 kJ /
225 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
1.8 g
Gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Winter recepten
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 Min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Keine Bewertungen
Broccolisoep
15 Min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Romige courgettensoep
35 Min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Pompoensoep met room
35 Min
Verse Tomatensoep
30 Min