Gyoza med svinekjøtt og soyadipp

Gyoza med svinekjøtt og soyadipp

Keine Bewertungen
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
32 stykker

Zutaten

Dipp
  • ingefær, fersk skrelt
    1 cm
  • riseddik
    50 g
  • soyasaus
    50 g
  • vårløk delt i tynne skiver
    1
  • sesamolje
    1 ts
  • chiliflak, tørket
    ¼ ts
Fyll
  • vann pluss ekstra for å forsegle og dampe (hvis nødvendig)
    800 g
  • kål delt i biter (5-6 cm)
    100 g
  • ingefær, fersk skrelt
    3 cm
  • hvitløksfedd
    2
  • gressløk, fersk delt i biter
    5 kvister
  • vårløk delt i fire
    3
  • svinekjøttdeig
    300 g
  • havsalt etter smak
    1 klype
  • hvit pepper etter smak
    1 klype
  • sesamolje
    1 ts
  • soyasaus
    2 ts
  • riseddik
    2 ts
  • potetmel
    2 ts
  • gyozapapir (ca. 35 papir)
    1 pakke
  • vegetabilsk olje pluss ekstra til smøring
    2 ss

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 stykke

Natrium 93.1 mg
Protein 2.4 g
Kalorien 194.2 kJ / 46.2 kcal
Fett 3.1 g
Ballaststoff 0.3 g
Gesättigte Fettsäuren 0.6 g
Kohlenhydrate 2.2 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...

Alle anzeigen