Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 70 g zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 500 g dana sokum, yağsız, temizlenmiş, küp küp kesimiş (2-2.5 cm)
-
100
g beyaz şarap
oder 100 g su - 150 g soğan, dörde bölünmüş
- 70 - 80 g dilimlenmiş çemensiz pastırma, ince dilimlenmiş, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 10 g un
- 1 yk toz tatlı kırmızı biber
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 400 g et suyu (sıvı), (kemik suyu), bk. Öneriler
- 500 g karışık sebze, dondurulmuş, çözdürülmüş ( küp küp doğranmış havuç yakl. 1 cm ve bezelye)
- 4 haşlanmış yumurta, dörde bölünmüş
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 2557 kJ / 611 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Kohlenhydrate
- 13.8 g
- Fett
- 28.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 11.5 g
- Ballaststoff
- 5.3 g
- Natrium
- 1026.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Çin Usulü Dana Eti
1 Std. 20 Min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1h
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25p
Sebze Suyu
Keine Bewertungen
Fırınlanmış Havuç
30min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 Std. 30 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2hod. 20min
Acı Biberli Sebze
1hod. 5min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Etli Türlü
1 Std. 20 Min