Geräte & Zubehör
Espressolu Karamel Sos
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
1 kavanoz
Zutaten
-
şeker250 g
-
espresso, demlenmiş ve soğutulmuş100 g
-
limon suyu (bk. Öneriler)1 tk
-
tereyağı soğuk, tek parça (yaklaşık 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
krema, en az %30 yağ içeren130 g
-
su1000 g
-
sirke1 yk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 kavanoz
Natrium
110 mg
Protein
3 g
Kalorien
6831 kJ /
1631 kcal
Fett
66 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
45 g
Kohlenhydrate
254 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM6 MODLARIYLA LEZİZ TATLILAR
9 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen...
Limon Kreması (Lemon Curd)
20 min
Sıvı Karamel
35 min
Vegan Mayonez
15 min
Krem Karamel (Flan)
2 h 45 min
Taze Makarna Hamuru
1 h
Karamel Şekerlemesi
2 h
Ballı Cheesecake
4 h 20 min
Yer Fıstığı Şekerlemesi
1 h 30 min
Vanilya Şurubu
30 min
Vanilyalı Dondurma ve Çikolata Soslu Profiterol
2 h 15 min
Bitter Çikolatalı ve Portakallı Mus
8 h 50 min
Karamel Sos
1 h 30 min