Artichoke Alfredo Sauce
TM6

Artichoke Alfredo Sauce

4.7 (75 Bewertungen)

Zutaten

  • 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 32 oz water
  • ¾ tsp salt, divided, to taste
  • 12 oz dried fettuccine pasta
  • 2 tsp olive oil
  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 can marinated artichoke hearts, (approx. 14 oz can or jar), drained
  • 8 oz heavy cream
  • 2 oz sour cream
  • 8 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
  • 4 sprigs fresh basil, leaves only, chopped, plus extra to garnish
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
3434.1 kJ / 820.8 kcal
Protein
26.7 g
Kohlenhydrate
73 g
Fett
47.4 g
Gesättigte Fettsäuren
23.5 g
Ballaststoff
6.8 g
Natrium
1184.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte