Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Sos
- 4 - 5 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 15 g taze sıkılmış limon suyu
Buharda Pişmiş Çipura Filetosu ve Renkli Biberler
- 20 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 600 g çipura, derisiz, kılçıksız (yaklaşık 150 g'lık 4 fileto)
- 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
-
100
g sarı biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
oder 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm) - 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 50 g su
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1412 kJ / 337.5 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Kohlenhydrate
- 3.5 g
- Fett
- 22.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 0 g
- Ballaststoff
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
Alternative Rezepte
Buharda pişmiş karnabahar
30min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Körili Tavuklu Wrap
50 menit
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Keine Bewertungen
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Keine Bewertungen
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 Min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 Std. 15 Min
Tavuklu Pilav
1j 10 menit
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Keine Bewertungen