Geräte & Zubehör
Paastuin
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
10 stuks
Zutaten
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
12.3 g
Kalorien
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Fett
28.9 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
87.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Brownies
50 Min
Pannenkoeken
1 Std. 15 Min
Bechamelsaus
15 Min
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Aardbeienmojito
10 Min
Mousse van ham
10 Min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Keine Bewertungen
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Chocolade Moelleux
15 Min
Appelcake
1 Std.