Kompatible Versionen
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g wody
-
200 - 300
g zielonej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, pokrojonej na 3-5 cm kawałki
oder 200 - 300 g żółtej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, pokrojonej na 3-5 cm kawałki
- Nährwerte
- pro 100 g
- Kalorien
- 162.2 kJ / 38.8 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Kohlenhydrate
- 8.8 g
- Fett
- 0.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 0.2 g
- Ballaststoff
- 3.4 g
- Natrium
- 17.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min