Geräte & Zubehör
Spice-rubbed chicken with maple glaze
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
2 portions
Zutaten
-
ground smoked paprika¼ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
dried oregano¼ tsp
-
garlic flakes¼ tsp
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
skinless chicken breast fillets (approx 400-500 g) (see Tips)2
-
water100 g
-
pure maple syrup80 g
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
frozen green peas defrosted50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
273.6 mg
Protein
42.1 g
Kalorien
1456.1 kJ /
348 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
2.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 Std.
Beef "Burgundy"
40 Min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 Std.
Chicken and warm potato salad
55 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min