Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2731 kJ / 653 kcal
- Protein
- 36 g
- Kohlenhydrate
- 37 g
- Fett
- 42 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 25 g
- Ballaststoff
- 5 g
- Natrium
- 1001 mg
Alternative Rezepte
Sautéed Pork with Cider
55 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6h 10min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min