Geräte & Zubehör
Chicken and mushrooms in red wine
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil30 g
-
red onions cut in halves450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
mixed herbs de Provence½ tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
skinless chicken thighs with bones (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms cut in quarters250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
31 g
Kalorien
1862 kJ /
445 kcal
Fett
20 g
Ballaststoff
4.5 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
One pot chicken
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Greek Style Pork Stew
30 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Broccoli and Stilton Soup
30 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min