Geräte & Zubehör
Fish Pie with Potato Gratin Topping
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
leeks white part only200 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder600 g
-
water to cover sliced potatoes
-
unsalted butter plus 1 Tbsp for baking40 g
-
½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
ground black pepper½ tsp
-
double cream300 g
-
white fish fillet, skinless firm (e.g. cod, grouper, haddock)600 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons 1 finely grated zest only, 1 halved for serving2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1001 mg
Protein
36 g
Kalorien
2731 kJ /
653 kcal
Fett
42 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
25 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cutter
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Cauliflower Cheese
50 Min