Geräte & Zubehör
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil30 g
-
red onions halved450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried herbes de Provence½ Tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
31 g
Kalorien
1862 kJ /
445 kcal
Fett
20 g
Ballaststoff
4.5 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
ONE POT CHICKEN
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Chicken Provencale
1 Std.
Circassian Chicken
2 Std.
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Fish and Herb Parcel
35 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min