Geräte & Zubehör
Warm Spinach and Artichoke Dip
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
995 g
Zutaten
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 30 g
Natrium
122.3 mg
Protein
2.9 g
Kalorien
264 kJ /
63.1 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
1.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 Min
Spaghetti Muffins
55 Min
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Keine Bewertungen
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Canadian Strawberry Shortcake
30 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Crêpes Suzette
1 Std. 20 Min
Candied Almond
10 Min
Cali Burger with Avocado Ranch
50 Min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min