Geräte & Zubehör
Indonesian Vegetable Spring Roll
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
14 pieces
Zutaten
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube100 g
-
fresh flat green beans trimmed50 g
-
carrot peeled50 g
-
chicken breast cut in pieces100 g
-
vegetable oil plus extra for frying40 g
-
garlic cloves2
-
bean sprouts (taugeh)50 g
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring roll rice paper14
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
626 mg
Protein
27 g
Kalorien
1637 kJ /
391 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
10 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
54 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Rice Wine Fish Fillet
Keine Bewertungen
Crystal Sweet Potato Mooncake
1 Std. 40 Min
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Keine Bewertungen
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Lala Clam Soup Meehoon
1 Std. 15 Min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Keine Bewertungen