Geräte & Zubehör
Ananascarpaccio met roze Sorbet
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
8 porties
Zutaten
Roze sorbet
-
suiker150 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
rijpe zoete banaan in stukken gesneden75 g
-
aardbeien steeltjes verwijderd, bevroren500 g
Ananascarpaccio
-
verse ananas verticaal in 4-6 partjes gesneden1
(ca. 200 g elk), kern verwijderd -
verse muntblaadjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2.7 mg
Protein
0.9 g
Kalorien
667.9 kJ /
159.6 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Cutter+
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Levercake
1 Std. 50 Min
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Volkorenbrood
Keine Bewertungen
Geraardbergse Mattentaarten
1 Std.
Mayonaise
5 Min