Geräte & Zubehör
Geflambeerde uientaart
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
6.5 mg
Protein
2.2 g
Kalorien
407.8 kJ /
98.5 kcal
Fett
3.8 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 Std. 15 Min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Vleesbouillonpasta
45 Min
Soezendeeg
2 Std.
Vloeibare karamel
25 Min
Vijgenmosterd
25 Min
Nougatine
1 Std. 30 Min
Chocolade-koffie-amandelen
50 Min
Hazelnootijs
Keine Bewertungen
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Banketbakkersroom
15 Min