Geräte & Zubehör
Lemon cupcakes with citrus syrup
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
12 portions
Zutaten
Cupcakes
-
white sugar60 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
butter130 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
self-raising flour170 g
-
coconut milk180 g
-
water1000 g
Citrus dessert syrup
-
white sugar170 g
-
water15 g
-
lemon juice (approx. 2 lemons)60 g
-
desiccated coconut toasted or untoasted, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
181.8 mg
Protein
3.4 g
Kalorien
1045 kJ /
249 kcal
Fett
13.2 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
30.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Peanut butter choc chip slice
1 Std. 15 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Chocolate chip muffins
40 Min
Lemon cake
2 Std.
Butter biscuits
50 Min
Buttercream icing
10 Min
Pull-apart sunshine bread
40 Min
Basic muffin mix
30 Min
Lemon and coconut blondies
40 Min
Simple butter biscuits
3 Std. 20 Min
Too easy chocolate cake
50 Min
Pikelets
35 Min