Geräte & Zubehör
Baklava kaastaart
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
12 porties
Zutaten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optional)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optional) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
220.2 mg
Protein
5.8 g
Kalorien
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Fett
25.6 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
13.7 g
Kohlenhydrate
34.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen
Citroen en yoghurt dessert
3 Std. 15 Min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
XXL kip pastei
1 Std. 55 Min
Koreaanse Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Harira
7 Std.