Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g ulei de măsline
- 160 g ceapă, sferturi
- 100 g țelină tulpină, bucăți (3 cm)
- 2 căței de usturoi
- 200 g linte roșie uscată, decorticată
- 2 foi de dafin, uscate
- 2 - 3 fire cimbru proaspăt, doar frunzele
- 400 g roșii cuburi, din conservă
-
800
g supă concentrată de legume
oder 800 g fond de pui - 1 ½ linguriță sare de mare
- ½ linguriță piper negru măcinat, sau după gust
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 486 kJ / 116 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Kohlenhydrate
- 11.3 g
- Fett
- 6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Carne de vită la tigaie, cu Caponata
45 min
Hrișcă cu ciuperci
25 min
Paste Orzo cu lămâie
40 min
Orez cremos, vegetarian
25 min
Paste cu dovleac plăcintar și năut
30 min
Sparanghel cu sos Romesco
30 min
Salată de varză cu curry
10 Min
Dip de anghinare și tofu
5min
Supă marocană picantă de linte
40 min
Scones cu dovleac
25 min
Supă de linte, ardei roșu și harissa
45 min
Pui cu lămâie, cușcuș și sos tzatziki
30 min