Geräte & Zubehör
Druiven en cava trifle
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
-
gelatineblaadjes5
Cava room
-
room, 35% vet koud (zie tip)300 g
-
poedersuiker30 g
-
mousserende witte wijn type Cava170 g
-
citroensap10 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers3
Gelei
-
water80 g
-
suiker70 g
-
Pacharan of andere sleep ruimlikeur130 g
Coulis van bramen en druiven
-
braambessen diepgevroren60 g
-
druiven70 g
-
suiker70 g
-
citroensap20 g
Meringue
-
eiwit1
-
mousserende witte wijn type Cava40 g
-
suiker100 g
Montage
-
lange vingers (boudoirs) in stukken6 - 8
-
druiven wit of rood (pitloos)190 g
-
braambessen vers of bevroren, ontdooid60 g
-
4 el gemengde granen, ontbijt, knapperigwafelrollen verkruimeld4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
44.1 mg
Protein
5 g
Kalorien
1799 kJ /
430 kcal
Fett
16.2 g
Ballaststoff
1.3 g
Gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
64.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Keftedes (gehaktballen)
2 Std. 30 Min
Ananas Dessert met Meringue
25 Min
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Vegan kaas dip
40 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen