
Geräte & Zubehör
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
15 dilim
Zutaten
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
-
yulaf gevreği kalıba ve ekmeğe serpmek için
-
buğday150 g
-
ekmek baharatı karışımı (optional) (kimyon tohumu, rezene tohumu, anason, kişniş tohumu)2 tk
-
havuç küçük parçalara bölünmüş100 g
-
taze maya ufalanmış20 g
-
tam buğday unu350 g
-
ceviz100 g
-
su320 g
-
elma sirkesi1 yk
-
tuz1 ½ tk
Nährwerte pro 1 dilim
Kalorien
168.9 kcal /
706.7 kJ
Protein
5.1 g
Fett
4.9 g
Kohlenhydrate
27.3 g
Ballaststoff
2.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Natrium
239.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Fırından Ekmekler
20 Rezepte
Türkei
Türkei