Geräte & Zubehör
Hindistan Cevizli Toplar
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
20 adet
Zutaten
-
soyulmuş badem20 g
-
yulaf ezmesi120 g
-
susam tohumu, beyaz20 g
-
Hindistan cevizi tozu80 g
-
un60 g
-
50 g şekeresmer şeker50 g
-
tereyağı yumuşak, küçük parçalara bölünmüş90 g
-
bal servis etmek için ekstra bal30 g
-
yumurta1
-
bitter damla çikolata (optional)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 adet
Natrium
17.4 mg
Protein
1.6 g
Kalorien
451.6 kJ /
107.9 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
9.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Atıştırmalıklar
15 Rezepte
Türkei
Türkei
Okula Dönüş
20 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen...
Çilekli Kıtır Çörekler
1 Std. 30 Min
Zencefilli Baharat Karışımı
Keine Bewertungen
Tahinli Un Helvası (Tosmankara)
20 Min
Bircher Müsli
12 Std. 10 Min
Elma, Badem ve Yulaflı Porridge
24 Std. 10 Min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Mercimek Köftesi
2 Std.
Keten Tohumlu Kraker
1 Std. 50 Min
Kurabiye Sandviçleri (Baci di dama)
45 Min
Cevizli Sumaklı Mercimek Köftesi
55 Min
Dereotlu Poğaça
45 Min