Geräte & Zubehör
Steamed Siew Mai
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 5 Std.
30 pieces
Zutaten
Siew Mai Skin
-
water50 g
-
low protein flour plus extra for dusting150 g
-
egg yolks (approx. 30g)2
-
salt1 pinch
Fillings
-
fresh shiitake mushrooms diced30 g
-
chicken drumsticks, skinless boneless, cut in cubes (3 cm)300 g
-
salt1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
fresh prawn flesh medium size, patted dry, flatten with knife, cut in small pieces300 g
-
cornflour (starch)1 tsp
-
sugar1 tsp
-
sesame oil plus extra for greasing2 tsp
-
fish roe (ebiko) to garnish1 pinch
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
1 mg
Protein
4 g
Kalorien
219 kJ /
53 kcal
Fett
2 g
Ballaststoff
87 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Party Bites
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Malaysian Spiced Fried Chicken
4hod. 50min.
Nasi Goreng Kampung
40min.
Ultimate Ice Blended Bandung
10min.
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min.
Stir Fried Whole Fish
20min.
Hand Ripped Cabbage
20min.
Cantonese Steamed Fish
40min.
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1hod. 30min.
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min.
Thai Steamed Fish With Lime
30min.
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min.
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3hod. 30min.