Geräte & Zubehör
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken breast fillets, skinless cut in strips (1 cm)500 g
-
lemon thin peelings of skin½
-
olive oil35 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
carrots cut in pieces300 g
-
red pepper cut in pieces150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
wild rice200 g
-
water1000 g
-
cream100 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
cornflour20 g
-
fresh chives finely chopped15 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
47.7 g
Kalorien
2616 kJ /
625 kcal
Fett
25.2 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
All-in-one Meals
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Greek Style Pork Stew
30 Min
Saffron Chicken Penne
30 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 Min
Honeyed Chicken
25 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min