Geräte & Zubehör
Curry Fish
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
5 portions
Zutaten
-
garlic cloves5
-
shallots50 g
-
dried chillies soaked and cut in pieces10
-
fresh ginger10 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in slices2 stalks
-
fish curry powder30 g
-
cooking oil60 g
-
light soy sauce20 g
-
torch ginger flower (bunga kantan), bud only, cut in thin slices1 stalk
-
water500 g
-
homemade chicken stock powder10 g
-
fish tail (1 fish tail), scored500 - 600 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ladies' fingers8
-
tomatoes cut in wedges4
-
onions cut in slices (0.5 cm)100 g
-
fresh curry leaves leaves only1 sprig
-
coconut milk150 - 200 g
-
sugar1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
21 g
Kalorien
1661 kJ /
397 kcal
Fett
27 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spicy Asian
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Mee Goreng Mamak
15 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Curry Chicken
1 Std.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Nasi Lemak
45 Min
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Nyonya Chicken Rendang
45 Min
Nasi Lemak
45 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min