Geräte & Zubehör
Kimchi Tofu Soup
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves unpeeled2
-
cooking oil20 g
-
yellow onion sliced100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)200 g
-
chicken stock300 g
-
water300 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
silken tofu cut in cubes (2 cm)400 g
-
coriander leaves1 sprigs
-
fresh green chilli sliced, to garnish1
-
fresh red chilli sliced, to garnish1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1405.2 mg
Protein
13.5 g
Kalorien
868.1 kJ /
207.5 kcal
Fett
11.2 g
Ballaststoff
4.1 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
16.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Miso Soup
40 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Onsen Eggs
50 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Singapore Chilli Crab
50 Min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40 Min
Daging Merah
35 Min
Tomato-egg drop soup
20 Min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 Min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min