Geräte & Zubehör
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (optional)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
raw prawns, medium size, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
16 g
Kalorien
1832 kJ /
438 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
2.5 g
Kohlenhydrate
66 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 Std. 35 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Wafu dressing
20 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Chicken with egg and almond sauce
45 Min
Chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min