Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Lemonade
- 100 g sugar, adjust to taste
- 2 - 3 lemons, unpeeled, cut in halves
- 1000 g water, chilled
- 10 ice cubes
Fruit ice cream
- 60 g sugar, adjust to taste
- 500 g frozen fruit, cut in pieces as needed, frozen in a single layer (see tip)
- 120 g cream
Basic bread
- 140 g water
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 ¼ tsp dried instant yeast
- 250 g wheat flour
- ¾ tsp salt
- wheat flour, for dusting
- olive oil
- coarse salt, for sprinkling
Ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
oder 4 white fish fillets, skinless (150-180 g each) - 5 - 10 g fresh ginger, peeled and sliced
- 1 garlic clove
- 100 g shallots, cut in pieces
-
100
g leek, white part only, cut in pieces
oder 100 g onions, cut in halves - 100 g celery stalks, cut in pieces
-
350
g frozen green peas
oder 350 g carrots, cut in pieces (see tip) - 450 g water
- 1 ½ tsp salt
- 250 g potatoes, cut in pieces (1 cm)
-
400
g broccoli florets
oder 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, mushrooms), cut in slices (0.5 cm) - 2 pinches black pepper
- 50 - 100 g single cream, approx. 18% fat, to taste
- Nährwerte
- pro 4 portions
- Kalorien
- 22956.6 kJ / 5486.8 kcal
- Protein
- 207.3 g
- Kohlenhydrate
- 590.7 g
- Fett
- 267 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 72.5 g
- Ballaststoff
- 53 g
- Natrium
- 8817.1 mg
Alternative Rezepte
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5 min
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Pas d’évaluation
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2h 30min
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