Geräte & Zubehör
Teriyaki deli chicken
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
Chicken
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sesame oil½ tsp
-
garlic cloves2
-
spring onions/green onions trimmed, cut into pieces (4 cm)2
-
fresh ginger cut into pieces20 g
-
sea salt1 tsp
-
chicken breast fillet cut into pieces500 g
Teriyaki sauce
-
fresh ginger15 g
-
garlic clove1
-
water250 g
-
mirin50 g
-
Vegetable stock paste1 tsp
-
gluten free soy sauce100 g
-
brown sugar150 g
-
gluten free cornflour3 tsp
-
sesame seeds toasted1 tbsp
-
nigella seeds1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1498.9 mg
Protein
20.9 g
Kalorien
1072.6 kJ /
256.4 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoff
0.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
29.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Macadamia Chocolate Cookies
Keine Bewertungen
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5 Std. 5 Min
Chicken and mushroom rice
45 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
"This ain't no picnic" muffin
35 Min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 Min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 Min
Marinated chicken with salsa
40 Min
High protein peanut banana shake
5 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min