Geräte & Zubehör
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
red potatoes 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)800 g
-
water to cover
-
vegetable oil to fry
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
yoghurt150 g
-
mayonnaise20 g
-
ketchup20 g
-
sea salt plus 1 extra pinch½ tsp
-
garlic powder1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
smoked paprika½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
265.4 mg
Protein
3.8 g
Kalorien
590.9 kJ /
141.2 kcal
Fett
3.7 g
Ballaststoff
2.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
24.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Peeled Garlic
5 Min
Peach and custard cream muffins
50 Min
Browned pork mince
20 Min
Teriyaki deli chicken
40 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
No fail mash potato
20 Min
Blueberry and lemon curd muffins
50 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Fruity dream
10 Min