Pizza Diavola

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Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
3 portions

Zutaten

Dough
  • water
    7 ½ oz
  • sugar
    1 tsp
    1 tsp barley malt
  • active dry yeast
    2 ¼ tsp
    ½ oz fresh yeast, crumbled
  • bread flour plus extra to dust
    14 oz
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    ½ oz
  • salt
    1 tsp
Topping
  • semolina to sprinkle
    2 tsp
  • fresh mozzarella cut into pieces (1 in.)
    7 oz
  • Napoli salami sliced
    5 oz
    5 oz pepperoni, sliced
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    ½ oz
  • pomodorino tomato halved
    9 oz
    9 oz tomatoes, type baby Roma, halved
  • salt
    1 tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 2849.7 mg
Protein 43.6 g
Kalorien 4162 kJ / 994.7 kcal
Fett 43.7 g
Ballaststoff 4.9 g
Gesättigte Fettsäuren 15.8 g
Kohlenhydrate 104.7 g

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