Geräte & Zubehör
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
quark (curd cheese)250 g
-
medium egg1
-
durum wheat semolina70 g
-
plain flour45 g
-
unsalted butter diced30 g
-
panko breadcrumbs70 g
-
caster sugar30 g
-
300 g mixed fresh berriesfrozen mixed berries300 g
-
caster sugar to taste30 - 60 g
-
vanilla bean paste2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
-
water1500 g
-
fine sea salt plus 1 pinch1 tsp
-
icing sugar for dusting
-
grated lemon zest for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
606.4 mg
Protein
9.7 g
Kalorien
1170.1 kJ /
279.7 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
43.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 Std. 45 Min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Keine Bewertungen
Lemonade
5 Min
Scandinavian Brunch Roll
4 Std. 10 Min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Keine Bewertungen
Black Pudding Scotch Eggs
50 Min
Tomato Soup with Burrata
35 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 Std. 55 Min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9 Std.