Geräte & Zubehör
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
quark (curd cheese)250 g
-
medium egg1
-
durum wheat semolina70 g
-
plain flour45 g
-
unsalted butter diced30 g
-
panko breadcrumbs70 g
-
caster sugar30 g
-
300 g mixed fresh berriesfrozen mixed berries300 g
-
caster sugar to taste30 - 60 g
-
vanilla bean paste2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
-
water1500 g
-
fine sea salt plus 1 pinch1 tsp
-
icing sugar for dusting
-
grated lemon zest for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
606.4 mg
Protein
9.7 g
Kalorien
1170.1 kJ /
279.7 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
43.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min
Orange sponge cake
1 Std.
Protein packed fluffy banana pancakes
30 Min
Brioche Burger Buns
4 Std.
Vanilla Coffee Frappé
4 Std. 25 Min
Coconut Bao with Prawns
1 Std. 40 Min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 Min
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1 Std. 45 Min
Egg-free mayonnaise
10 Min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 Min
No Bake Nutella Cheesecake
4 Std. 20 Min
High protein peanut banana shake
5 Min