Geräte & Zubehör
Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
butternut squash ends trimmed, peeled deseeded, trimmed in a circular shape that fit the feeder tube800 g
-
garlic cloves2
-
shallots cut in pieces60 g
-
unsalted butter in pieces, plus extra to grease60 g
-
sesame oil10 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
light soy sauce20 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
cheddar cheese, gratedmozzarella cheese grated400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1082.2 mg
Protein
23.9 g
Kalorien
997.9 kJ /
238.5 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoff
4.8 g
Gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
22.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Let's Spiralize
25 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 Std.
Carrot Top Pesto
5 Min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 Min
Steamed Pineapple Coconut Cake
1 Std. 45 Min
Frozen Yogurt Bark
6 Std. 10 Min
Grated Potato Pancakes
35 Min
Basil Peach Sorbet
10 Min
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2 Std. 30 Min
Green Dyed Eggs
55 Min
New Jersey Tomato Pie
45 Min
Peeler Warm Potato Salad
45 Min
Vegan Parmesan Crackers
30 Min