Geräte & Zubehör
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portie
Zutaten
-
eiwit3
-
suiker190 gram
-
maïszetmeel1 theelepel
-
melk700 gram
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 gram
-
witte chocolade in stukken gesneden100 gram
-
maïszetmeel10 - 20 gram
-
eierdooier3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
118.7 mg
Protein
9.2 g
Kalorien
1868 kJ /
446 kcal
Fett
12.4 g
Ballaststoff
0.2 g
Gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
76.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Keine Bewertungen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Glühwein
15 Min
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Appelpunch
30 Min
Curryketchup
30 Min
Boerenbrood
2 Std.
Victoria biscuit gebak
1 Std. 10 Min
Kip tikka masala
1 Std. 10 Min
Béchamelsaus
15 Min