Geräte & Zubehör
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
water to cover
-
onion cut into quarters100 g
-
fresh parsley plus extra leaves chopped to garnish4 - 5 sprigs
-
red capsicum cut into pieces (4 cm)100 g
-
green capsicum cut into pieces (4 cm)50 g
-
eggplant cut into pieces (3 cm)100 g
-
dried mushrooms15 g
-
garlic clove1
-
sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
smoked paprika3 pinches
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes200 g
-
Parmesan cheese grated ,to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
467.8 mg
Protein
3.8 g
Kalorien
807.1 kJ /
192.9 kcal
Fett
12.8 g
Ballaststoff
5.2 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
17.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize your life (TM5)
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Laing
1 Std. 50 Min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 Min
Chunky guacamole
10 Min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 Min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Spinach and leek frittata
40 Min
Mango sorbet
2 Min