Geräte & Zubehör
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
Flatbread
-
extra virgin olive oil20 g
-
water150 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour300 g
-
salt½ tsp
Topping
-
beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
carrot 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
red capsicum cut into slices (5 mm)150 g
-
crème fraîche150 g
-
haloumi or feta cheese150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
713 mg
Protein
19.7 g
Kalorien
2862 kJ /
684.1 kcal
Fett
35.1 g
Ballaststoff
6.5 g
Gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Kohlenhydrate
74 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize your life (TM5)
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Mojito
5 Min
Blackberry Bramble
5 Min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
Keine Bewertungen
Curry coconut fish with spiced lentils
30 Min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25 Std.
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 Min
Grain free wraps
15 Min
Raw cacao milkshake
5 Min
Chocolate Basque cheesecake
2 Std.
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1 Std. 10 Min