Geräte & Zubehör
Pizza Diavola
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
3 portie
Zutaten
Deeg
-
water220 g
-
1 tl gerstemoutstroopsuiker1 tl
-
20 g verse gist, verkruimeldgedroogde gist2 tl
-
broodmeel400 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten20 gram
-
zout1 tl
Topping
-
mozzarella in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
150 g salami, pepperoni, gesnedenNapolitaanse salami gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen20 gram
-
250 g tomaat, type baby Roma, gehalveerdcherry tomaten in blik gehalveerd250 g
-
zout1 theelepel
-
bloem
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2849.7 mg
Protein
43.6 g
Kalorien
4162 kJ /
994.7 kcal
Fett
43.7 g
Ballaststoff
4.9 g
Gesättigte Fettsäuren
15.8 g
Kohlenhydrate
104.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 Min
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Groentesandwiches
Keine Bewertungen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Keine Bewertungen
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Driedubbele Chocolade Muffins
50 Min
Minipizza’s
1 Std. 20 Min