Geräte & Zubehör
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 10 Std.
16 portie
Zutaten
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (ongeveer 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel Custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelzeste (van ongeveer 2 sinaasappels)2 eetlepels
-
melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
Zwarte chocolade
-
pure chocolade kleine stukjes of callets500 g
Montage
-
poedersuiker50 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
163 mg
Protein
11.5 g
Kalorien
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Fett
28 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
15.5 g
Kohlenhydrate
47.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Volcano Steak Burgers
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Roomboterglazuur
5 Min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Vanille-mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Sacher taart
3 Std.
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Victoria biscuit gebak
1 Std. 10 Min
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen