Geräte & Zubehör
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 portie
Zutaten
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprenkelen30 gram
-
zout2 tl
-
Provençaalse kruiden, gedroogd3 el
-
citroensap20 g
-
kip schoongemaakt (ongeveer 1500-2000 g)1
-
water400 g
-
cider100 g
-
wortelen schuin gesneden200 g
-
zoete aardappelen in plakjes gesneden (2 cm)350 g
-
aardappelen met schil, schoongemaakt, in plakjes gesneden (1 cm)600 g
-
pompoen vlees in stukken gesneden200 g
-
courgettes met schil, in plakjes gesneden (2 cm)300 g
-
rode uien gesneden300 g
-
rode paprika's in reepjes van 1 cm gesneden300 g
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1202.2 mg
Protein
47.4 g
Kalorien
3192 kJ /
762.9 kcal
Fett
42.7 g
Ballaststoff
8 g
Gesättigte Fettsäuren
10.9 g
Kohlenhydrate
46.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Rijst met kip en champignons
30 Min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Omelet Caprese
30 Min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Bosbessen cheesecake-ijs
14 Std. 35 Min
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 Std.
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen
Harira
7 Std.