Geräte & Zubehör
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 9 Std.
6 portie
Zutaten
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
3.8 g
Kalorien
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Fett
18.6 g
Ballaststoff
4.2 g
Kohlenhydrate
54.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Volcano Steak Burgers
Keine Bewertungen
Vegan Burgers
Keine Bewertungen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 Min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Tiramisu Smoothie
5 Min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Amandelcake
50 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min