Geräte & Zubehör
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 10 Std.
16 portions
Zutaten
Choux pastry
-
water300 g
-
butter cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
sugar20 g
-
plain flour240 g
-
eggs (approx. 6 medium eggs)350 g
Orange custard
-
sugar140 g
-
orange zest (from approx. 2 oranges)2 tbsp
-
fresh milk1000 g
-
cornflour (starch)100 g
-
eggs4
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
163 mg
Protein
11.5 g
Kalorien
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Fett
28 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
15.5 g
Kohlenhydrate
47.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Kitchens are a Window to the World
40 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Pas d’évaluation
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Pas d’évaluation
Browning Beef Strips
Pas d’évaluation
Spiralized tortilla
Pas d’évaluation
Express Pho Soup
1h 5min
Orange Creamsicle Whip
10min
Vegan ube ice cream
24h 10min
Honey Sesame Snaps
2h
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Tomato relish
2h 10min
Custard
15min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min