Geräte & Zubehör
Ginger Scallion Fish Slices
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
white fish fillet sliced (1 cm thick)500 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
cooking oil20 g
-
ginger, fresh sliced thinly50 g
-
spring onion cut in 2 cm length80 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce20 g
-
sesame oil1 tsp
-
water120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
678.7 mg
Protein
26.4 g
Kalorien
836.1 kJ /
199.8 kcal
Fett
8.5 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
5.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Chicken Macaroni Soup
30 Min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 Std.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Kam Heong Chicken
1 Std. 20 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Sesame Chicken Mee Sua
40 Min
Sambal Brinjal
40 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min